Salon Søndergaard.
Kom ind i min skønne frisør salon her i Dannebrogsgade i Vestbyen, Aalborg. Her hos mig tilbyder jeg en bred vifte af behandlinger, bl.a. herreklip, dameklip, børneklip, dame farve, herre farve, permanent, farvning af bryn og vipper, maskinklip, vask og føn og ikke mindst styling.

Her er altid kaffe på kanden? og et smil på læben? :-)
 
Åbningstider. 
Mht. lørdage, så holder jeg åbent hver anden lørdag i ulige uger.

I og med jeg står alene i salonen, er her en dejlig ro, som man godt kan savne i større saloner. Det kan jeg fornemme, at mine nuværende kunder finder behageligt. Så trænger du til en velfortjent pause, samtidig med din klipning, så er du velkommen hos Salon Søndergaard.

Desuden kører jeg med gode og overkommelige priser, i forhold til mange af de længe etablerede saloner her i byen. Se mere under behandlinger og priser. 

Om mig...
Jeg har arbejdet som frisør, nærmest nonstop, siden sommeren 2003. Jeg har bl.a. arbejdet hos Skansens Frisør center i Nørresundby, Frisør Keld i Støvring (som dog er lukket idag pga pension), og Salon Lotus i Hals. Jeg har derfor en bred erfaring med alle frisør kunstens færdigheder. Salon Søndergaard åbnede jeg i foråret 2015. Det har været en drøm gennem længere tid at starte selv. :-)